top of page

McDonalds' Familietid

Enkelte medlemsklubber ER faktisk værd at følge - og McDonalds er en af dem!

Umiddelbart ikke lige en virksomheder, som jeg ville sætte i forbindelse med en god børne medlemsklub - men de har VIRKELIG noget at byde på! (og husk, som forældre styrer du jo selv, hvor ofte I skal besøge dem :-)


McDonalds Familietid

Fordelen i denne medlemsklub forudsætter, at du rent faktisk spiser McDonalds... Vi er hverken hellige eller helsefreaks her hjemme, så JA, Victor har fået sin første Happy Meal! - Og han blev Happy! (og så er alle jo glade!)

McDonals' medlemsklub hedder Familietid og også her, er det den årlige fødselsdagsgave, der trækker! Du FÅR faktisk 2 x happy meal + 2 x kaffe! Helt gratis! :-)

Tanken er selvfølgelig at du kan tage dit barn gratis på McD 2 gange og selv drikke en kop kaffe... (Fordi du bliver jo ikke fristet til at købe andet, når nu du er der...)

Men sådan er det jo - og skulle I alligevel på McD er det jo faktisk en rigtig god gave! 2 gange! Første gang spiste vi Victor's Happy Meal, men nu er han stor nok, så fremover skal han selvfølgelig selv have dem...

Også her forpligter du dig til at modtage deres månedsmail, men det synes jeg også er helt i orden. Gavekuponerne er gyldige 1 år, så du behøves ikke engang at lægge de to besøg i samme uge/måned.

Du tilmelder dig og dit barn til Familietid her.

Og som du kan se, så er det ikke kun maden, der bringer glæde... :-D


203 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page