top of page

KRAES Babybad


Nå... :-)

Jeg plejer ikke at anmelde produkter, men en gang skal jo være den første. Det kommer sig egentlig af, at jeg føler mig rigtig pænt behandlet. Og når jeg føler det, plejer jeg at sige tak, sende ros vil medarbejderens chef eller give lidt ekstra i drikkepenge. I denne omgang vil jeg i stedet sende rosen ud online, så andre måske også kan få glæde af det og føle sig rigtig pænt behandlet.


Inden jeg går i gang, skal jeg skynde mig at sige, at jeg ikke har en aftale med virksomheden; mit indlæg er altså ikke sponsoreret, jeg har ikke fået noget for at skrive det og teksten er 100% for ’egen regning’.


Men, men, men… Nu bliver det teknisk! Jeg har på ’nassende vis’ fået fingre i det jeg gerne vil anmelde - så teoretisk set har jeg nasset mig til at få en gratis gave..

Spørgsmålet er så om dette indlæg iht. E-handelsloven §9, vil blive betragtet som et sponsoreret/gave indlæg? Who knows..!? F*ck nogle indviklede regler..! Men nu ved du, hvordan det hænger sammen… Så vi går videre til hvordan du får skabt lidt luksus-spa til dig selv og din baby, hjemme på badeværelset.


Det handler nemlig om et (nyt?) produkt kaldet ”KRAES Babybad”. KRAES (som jeg tror skal udtales ’Kræs’ - at kræs(e) for noget) er et pulver du putter i badekarret til din baby - eller til dig selv, hvis du er så heldig at være i besiddelse af et badekar.

Ved første øjekast dufter det ikke af noget og når du putter det i vandet, skifter det farve fra klart til grumset - ikke de bedste salgstricks, vel?

Men når det er sagt, så er der jo en mening med galskaben… Pulveret er 100% fri for parfume, parabener, syntetisk kemi m.m. og så er det jo helt i orden, at det ikke dufter! Og du kan MED DET SAMME mærke, hvor lækker din hud bliver, når du kører hånden igennem vandet, for at opløse pulveret. Det var faktisk allerede her, at jeg var begejstret - for hvem ønsker sig ikke en silkeblød babyhud?

For ej at forglemme Victors dejlige hud, efter at have leget i badekarret! Intet andet har kunne give så dejlig, blød hud, på både Victor og mig, efter et bad. Helt uden brug af cremer! Dette er årsagen til, at jeg føler mig pænt behandlet - og du skulle tage at prøve det også :-)


KRAES’ hjemmeside lover de dig en masse (hjælper på tør hud, eksem m.m.). Det skal jeg ikke kunne be- eller afkræfte, da vi 7*9*13 ikke har haft det hjemme hos os - men det skal da også afprøves, når Victor en dag får skoldkopper eller myggestik!

De skriver også, at du kan bruge det fra baby er 3 måneder gammel - alt er økologisk, ingen (udtørrende) sæber, naturlige ’saponiner’ (hvad fa’en er dét!?) og så videre... Det vil jeg dog blæse på; brug vand (og kun vand!) så længe det er muligt. Din baby skal nok få riiigelig med produkter gennem livet…


Når det er sagt, så synes jeg selv du skal læse mere om det og evt. forsøge på Google - dine egne erfaringer tæller sikkert mere end mine ;-)

Og husk at tjekke deres facebook - det var her jeg fik nasset mig til lækre, gratis produkter :-)


1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page