top of page

En rigtig dreng

Lige i starten, da vi kom hjem fra hospitalet med Victor, var det en helt ny verden. Selvom vores hus lignede det vi forlod, var alt anderledes. Bleskift, amning og babygylp blev vores nye liv, og selv kendte opgaver som vasketøj, opvask og støvsugning ændrede sig og blev på mystisk vis større og mere. Vores liv var det samme, som det var før Victor, men på en eller anden måde, var alt bare anderledes.


Sådan har det egentlig været lige siden; vores liv har ændret sig, vores hverdage har fået en anden rytme, weekenderne bliver brugt på andre måder og ferier bliver planlagt ud fra nye perspektiver… Det lyder måske kedeligt, især med det ekstra vasketøj og den praktiske planlægning -men på trods af det, så elsker jeg vores “nye” liv; jeg har jo ikke fortalt om alle glæderne og den uendelige, ubetingede kærlighed, som vores nye liv har fået <3


Jeg er faktisk ved at være dér, hvor jeg ikke rigtig husker vores “gamle” liv – og selvom jeg i ny og næ drømmer mig til en afslappende lørdag på sofaen med en god film, varm kakao og dynen godt puttet op omkring mig, vil jeg for intet i verden bytte dét, med det liv jeg har i dag. Det er det hele værd!


Vi har nu haft nogle uger, hvor rutinen har været nogenlunde den samme; Victor er begyndt at få faste sove- og spisetidspunkter, hvilket gør livet meget lettere. At vi ikke lige pludselig skal skynde os at skaffe noget mad til ham midt i en udflugt – eller finde barnevognen frem, så han kan få en lur. Vi ved ligesom hvornår han vil det ene eller det andet, så med en minimal planlægning, kan vi være på forkant.


Og NU – liiiige som vi troede vi vidste, hvordan livet hang sammen, er han gået over til kun at sove én lur! Pludselig – fra den ene dag til den anden! Hvordan gør han!? Hvordan kan han gang på gang overraske os? Hvor blev min lille baby af?


Jeg var imponeret, da han tog sit første skridt, jeg jublede da han spiste grød for første gang og jeg syntes han var utrolig stor og mistede lidt af sin ”baby”-charme, da han begyndte i vuggestue… Må indrømme at jeg aldrig har overvejet, at det at gå fra to lure, til kun én, betyder så meget. Men indtil nu, har det nok rørt mig mest – nu er han virkelig ikke længere en baby; #BabyVictor er forsvundet og jeg har fået en rigtig dreng! – heldigvis en fræk, lækker en af slagsen:


2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page