top of page

Prinsesse for en dag

Der er øv-dage og yes-dage, dårlig-hår-dage og fest-dage. Men den bedste af dem alle, er fødselsdage! Og heldigvis scorer jeg sådan en dag en gang om året. Men selvom jeg trods alt allerede havde haft 24 af slagsen, var denne alligevel noget helt særligt.

Ud over en skøn dag med de nærmeste, var det en dag fyldt med kreativitet, detaljer og improvisering; præcis hvad der kendetegner mig. -Du kan tro jeg var i mit es!


Invitationen lagde op til en prinsessemiddag uden lige, med jordbær i asti, levende lys i candelabra og 4 sublime retter serveret på det fineste sølv stel.

Og selvom jeg havde planlagt alt i detaljer, var der alligevel en overraskelse ud over det sædvanlige: Hans og Hendes Kongelige Højhed kiggede forbi!


Billeder af dem og mange flere fine billeder fra den fantastiske aften, kan du se her under. Også en særlig tak til min dejlige familie, der var med til at gøre min 25 års dag til noget helt specielt!


5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

26 den 26.

Comments


bottom of page