top of page

Havforsker eller havebord?

Hvis ens iPhone retter “havebord” til “havforsker”, kan man så defineres som lidt af en “hav-nørd”? Altså en nørd, der går virkelig meget op i vand, indeholdende alt lige fra de mindste krill til blåhvaler?

De der kender mig rigtig godt, ved hvor fascineret jeg er af havet. Jeg ved ikke hvad der er ved det, det imponerer mig bare. Det uendelig store hav, med de mange forskellige dyr, der lever deres helt eget liv. -langt væk fra vores stressede hverdag.

Her i weekenden var vi til åbent hus hos Den Blå Planet; eller Det nye Danmarks Akvarium om du vil. De flytter Danmarks Akvarium fra Charlottenlund til et lækkert, flot nybyggeri, specialdesignet kun til Den Blå Planet. Tror der bliver super fedt.

De åbner først til marts 2013, så det vi så var selve byggeriet. De er kommet ret langt og vi kunne tydeligt se hvor de forskellige akvarier skal være og flere af dem var også så småt ved at blive dekoreret. Det er en imponerende bygning og når først de forskellige fisk flytter ind, bliver det fuldendt.


Det bliver helt sikkert et besøg (eller to ;o) værd!!


(Og ja; Jeg har skrevet dette indlæg MENS der var Desperate Housewifes. – Imponerende at det kan lade sig gøre; Bevis på multitasking!)


3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

26 den 26.

Comments


bottom of page