top of page

Er du et lille Lambi-lam? - En (blød) anbefaling


Lad mig slå én ting fast: Jeg HADER samlemærker, rabatkoder, sparehæfter, tilbudskuponer, medlemsklubber osv. osv. Faktisk hader jeg det så meget, at jeg har valgt tilbudsaviser i postkassen fra og bevidst lukker øjnene, når de gule prisskilte skriger til mig...


Og det er ikke fordi jeg hader tilbud - nej, tvært imod! Jeg ELSKER tilbud! Jeg ELSKER at købe ting der engang var dyre, men nu er sat ned. Ind i mellem går der tilmed sport i at samle tilbud sammen - og så selvfølgelig bruge det beløb jeg har sparet, på noget ekstra og rigtig lækkert til mig selv :-D


Men hvorfor hader jeg så tilbud og rabatter så meget? Jo - det gør jeg, fordi hver gang der er et tilbud, har der samtidig været en risiko for at jeg tidligere har købt en vare for dyrt - og nu vil jeg kunne få den til halvpris! Det er sq da deprimerende!


Jeg vil have tilbud og rabatpriser NU - lige nu og her, HVER gang jeg handler! (og ikke fordi jeg har samlet en masse mærker eller fordi opvaskemaskinen heldigvis vælger at stå af, den uge Elgigangen (igen) har fødselsdag…) Hvorfor må jeg ikke bare få den gode, skarpe pris hele tiden..!?


Nå, men når det er sagt, så valgte jeg for et års tid siden at købe en pakke Lambi toiletpapir. Min numse var simpelthen blevet træt af det billige sandpapir fra Netto, så nu skulle der luksus på…


Vidste du, at der på bagsiden af hver Lambi-pakke er en samle-kode? - og det er netop dem, det hele handler om!

For hvis der er noget du skal, så er det virkelig at få skaffet de her Lambi koder! De ligger højere på min liste, end at samle Pokemons! Det er lige før, at jeg er villig til at BETALE for at få dine koder…!


Og hvorfor nu det?


Efter at have haft et lykkeligt røvhul (…) i et års tid, kom belønningen nemlig (yes; 2 x gevinst; win-win!). Nu havde vi samle-koder nok, til at få noget der var værd at bestille i Lambi’s point-shop. Så jeg bestilte et tæppe og en bamse…


Efter en uges tid, dukkede pakken op. Jeg må indrømme at jeg var skeptisk. -Hvornår har du nogensinde fået noget brugbart GRATIS!? (Jeg ved godt, at jeg har betalt for toiletpapiret… Men det skulle jeg jo bruge under alle omstændigheder..)


Jeg sad på gulvet og pakkede ud sammen med Victor. Tæppet blev hevet ud af posen og straks krammede Victor tæppet, lagde sig på det og puttede sig ind til det. Og bamsen; den fik en ordentlig krammer! Og hvorfor? Fordi det bare er så sindssygt blødt! Det er jo helt vildt! Jeg har aldrig oplevet noget (dødt) så blødt! Der er ikke et øje tørt - OG JEG MÅ HA’ MERE!!!


Jeg ved det lyder helt dumt - og hvis nogen lige kan fortælle mig lidt om marketing - så er jeg med garanti faldet i ”fælden”. Hver pakke toiletpapir giver 20 point og koster 20,- på tilbud (Vi køber KUN på tilbud!). Tæppet kostede 300 point og bamsen 120 point… Yes, prøv lige at regne på det… 420 point = Jeg har givet 420,- danske kroner for et tæppe og en bamse…! - men til gengæld har jeg også fået MASSER (168 ruller!) af luksus Lambi toiletpapir… Så egentlig har jeg jo fået tæppet og bamsen.. Ganske gratis..! Og jeg kan kun anbefale dig at gøre det samme - det er virkelig lækkert og blødt! <3

Er du nysgerrig? Så tjek selv Lambi’s point-shop ud! - Du fortjener det!

-Du vil ikke fortryde!


BEMÆRK: Opdateret 27. november 2016: Efter dette er skrevet, har Lambi valgt at skifte ud i deres point-shop. Det betyder at man lige nu ikke kan få Lambi-tæppet - og hvis jeg selv skal sige det, så er præmierne blevet UTROLIG ringe... (det var måske for godt til at være sandt!?)

Så tjek lige op på præmierne, inden du køber dig fattig i Lambi-produkter!


4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page