top of page

Apropos Mor’s dag

Blomsten til mor’s dag! Er selv ret stolt af den:

Den har det hele til den perfekte mor: flotte farver, en god størrelse og så kan den plantes ud i haven og kommer igen år efter år (ifølge blomster-damen.)

Og bemærk lige kløverblomsterne nederst! Det er første gang jeg har givet penge for ukrudt… - men kunne bare ikke stå for de flotte lyse- og mørke grønne blade! (måske endnu et tegn på at man er ved at blive voksen…)

Og apropos Mor’s dag: Noget opreklameret noget, sikkert endnu et ritual fra det store USA, som vi har taget til os, så blomsterbutikkerne kan tjene flere penge… Er du af den holdning?

Hvert år kommer de negative holdninger frem i medierne. Og jeg læste et sted at blomster-butikkerne øger deres omsætning med 20% på mors dag…

Hvorfor skal vi altid have ondt et vist sted, når andre tjener penge?

Og forestil dig nu, at man rent faktisk er så selvisk, at der skal en anledning til, før man køber blomster til sin mor… Så er det her vel ikke en helt skidt tradition?

Derfor; Lad mig nu bare få lov til at købe en blomst. Bare denne ene gang om året.. (hvis du lige ser væk fra valentines dag, fødselsdage, “jeg-har-lyst-til-en-blomst-dage”, værtindegaver osv..)

I skal også lige have en update på min eksamen i fredags. Jeg fik sq 10 i faget ledelse, organisation og videnskabsteori. Lige inden jeg skulle ind, knækkede min yndlings negl (den på højre ringfinger) og sammen med at jeg lige havde googlet censor og fundet ud af at han har skrevet utallige bøger om emnet, følte jeg lidt at oddsene var imod mig. Men noget må jeg have sagt rigtigt og du kan tro jeg glæder mig til at se papiret med 10-tallet på. Det pynter helt sikkert! -Selvom flere efterfølgende har sagt til mig, at ingen arbejdsgivere kigger på karakterer…


Så kære kommende arbejdsgiver; vil du ikke være sød at bede om mit eksamensbevis og beundre mit 10-tal? Jeg har kæmpet så hårdt…

Tak!

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

26 den 26.

Comments


bottom of page