top of page

Hvidvin på taske

Er det en taske? Er det en hvidvin?

Ja, det er ikke lige til at se og hvis man da ikke ser ordet “Chardonnay” på den, kunne man nemt fristes til at tro, det var et nyt taske-mærke.

Men surprise! Det er faktisk blot en 3 liters pap-vin i vældig pæn forklædning! -Og sådan én kan man da ikke gå forbi, uden at tage en med hjem. Særligt ikke, når man er en af de typer, der vælger vin ud fra flaskens udseende.

Og midt i begejstringen af at have fundet “noget nyt” sniger en slem skuffelse sig ind… Givet vis, hvis man googler den famøse taske, så indser man, at jeg bestemt er bagud! Særligt fordi Ekstra Bladet skrev den første artikel om tasken tilbage i oktober sidste år… Nu skal jeg ikke være hende der vurderer om Ekstra Bladet er tidligt ude eller om jeg læser den avis for lidt…


Men uden at blive en reklamesøjle for et fornemt (nyt) produkt, skal du da lige have ganske lidt info om den fine taske -jeg ved du sidder og tænker “Sådan én MÅ jeg bare have!”:

– Er købt i Bilka (kan helt sikkert også købes andre steder) – Fås i rødvin, hvidvin eller rosé – 3 liter – “opfundet” af en svensker (ja, det trækker lidt ned, men den er stadig sej) – “ung, tør og frisk blandingsvin på 80% chardonnay + 20% viognier”… (yes…) – koster kr. 165,- og er utrolig flot “live”!


Hvordan den smager, kan jeg desværre endnu ikke fortælle… For sådan en taske skal drikkes under helt specielle omstændigheder. Og der har ikke lige været sådan en begivenhed siden den blev købt for små 2 timer siden.


I’ll be bag..! (ha, ha…)D. 30. september 2012: Ja, en anledning til at smage hvidvinen, lod vente på sig… Men så i går holdte jeg min 25 års prinsesse-fødselsdag og hvilken bedre anledning kunne man ønske sig?

Vinen blev selvfølgelig pænt præsenteret som hvad den er: Den blev båret ind under armen og som om “nu skal I se min nye taske”.

Nu er jeg ikke den store vinanmelder -men dette er ikke en vin du skal nyde først på aftenen…! Hos os kom den dog også lidt senere ind, men selv sidst på aftenen, var den ikke videre fantastisk… måske den skal nydes ALLER sidst på aftenen?

Pointe: Køb den kun, hvis du synes indpakningen er sjov -og husk at have en anden vin i reserve!

Udseende: * * * * * Smag: *

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

26 den 26.

Comments


bottom of page