top of page

Den flotteste flagstang i nabolaget

Jeg ELSKER flag – særligt Dannebrog! Om det er fordi det minder mig om fødselsdage, (hvilket også er på min Top 10 liste over hyggelige begivenheder – både min egen og andres) ved jeg ikke – men jeg synes bare at det danske flag er så flot!


Og ja; jeg har en stor nationalfølelse; Altså jeg er glad for mit land, vores flag og vores værdier. Og det har nu resulteret i, at jeg ønsker mig en flagstang! Min helt egen hvide flagstang, med en flot, rød knop for oven.

Nogle vil måske kalde mig gammeldags eller pensionist, eller mene at jeg skal finde mig en kolonihave… Men findes der noget smukkere, end en have med en flagstang, hvor det store rød/hvide flag blafrer i vinden?


Alt det har nu resulteret i, at jeg den sidste time har surfet rundt på nettet, for at finde den helt rigtige flagstang. Der er SÅ mange forskellige muligheder og det begynde ofte ved om det skal være en stang af træ eller glasfiber. Den af træ skulle kunne holde længst (men kræver pleje), mens glasfiberen blot skal vaskes ved behov… Oprigtigt ønsker jeg mig en af træ, men med mine håndværker-evner, er jeg bare bange for at den ikke får den pleje og servicering, som den fortjener…


Hernæst handler det om højden. Nogle siger, at det ikke er størrelsen det kommer an på… Men når det handler om flagstænger, vil jeg ikke være den i nabolaget, med den mindste…!

Den skal jo passe til huset, beplantningen i haven, omgivelserne osv. Som minimum skal den jo være til hustaget – men gerne lidt højere…


Til sidst kommer alt det praktisk med hvor den skal stå.. Og her opstår min største udfordring… Jeg ejer ikke den have, som flagstangen skal stå i!


Vi bor til leje i et rækkehus… Jeg ved faktisk ikke engang om det er tilladt at sætte en (høj!) flagstang op.. Uanset hvad, så vil det være spild at sætte den op, for så at skulle pille den op (+ betonklodsen der skal ned i jorden), når vi en dag flytter…


Så indtil vi får et hus, så må flagstangen rykke lidt ned af min ønskeliste… Men jeg ville blot lige nævne, at den står aller øverst på min fremtidige ønskeliste!

14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Godt nytår!

Comentários


bottom of page