top of page

De små glæder

Uden at lyve kan jeg sige, at jeg HVER dag helt oprigtigt griner, fra det inderste af mit hjerte -og ofte i sådan en grad, at mavemusklerne bliver trænet!


Tænk lige efter… Gør du også det min. én gang om dagen?


Generelt har jeg altid haft let til smil – humor er en naturlig del af min hverdag, men husker jeg bare ét år tilbage, mindes jeg ikke, at jeg HVER dag har grint SÅ meget, SÅ ofte.


Lykkemidlet: Én lille gut! – Min Victor <3


Lykken begynder faktisk allerede fra morgenstunden, hvor vækkeuret de sidste par dage (for en gangs skyld) har ringet før Victor er stået op. Det har resulteret i at hans yndlings sovestilling er blevet afsløret: Kan man andet end at smile af den stilling?

Så følger gåturen over i vuggestuen, hvor solen skinner på os og Victor charmer fra barnevognen:


Hjemme igen skal der leges inden aftensmaden og pludselig titter han frem bag sofaen med det største grin, når han ser mig:

Aftensmaden byder ofte også på store grin, når Victor har hele munden fuld af mad og giver mig det største smil han kan – så de små tænder og alt maden kan ses. Det er skønt!

Eller også, så er det bare dage som i dag ude i haven, hvor han pludselig opdager sin egen tunge…

Det kan siges helt enkelt: Jeg ELSKER at være mor – og jeg har aldrig været mere lykkelig!


(De små glæder har selvfølgelig også en bagside: bekymringer, irritationsmomenter, stress, lange dage (og nætter) osv… Men det hører vist til i et mere dystert indlæg – lad os nu nyde alt det skønne <3)

0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Godt nytår!

bottom of page