top of page

Som en fisk i hvidvin

Årets sommerferie gik til Italien. Et super lækkert sted med egen pool, tæt ved grænsen til Frankrig og lidt oppe i bjergene, således man kan sidde og nyde solnedgangen over bjergkædens top.

Vi var så heldige, at vi havde scoret en hel uge på dette fantastiske sted, så vores tid skulle bruges fornuftigt. Jeg havde forinden læst mig til, at der skulle være et stort akvarium i Monaco, så mens “drengene” tændte på at komme til Monaco for at se dyre biler og både, skulle jeg have min akvarium-lyst styret.

Selvom akvariet (Musée Océanographique) ikke var helt så stort som forventet, var der utrolig mange smukke, smukke fisk. Jeg har jo en forkærlighed for “nemo’er” så I skal selvfølgelig have et billede af deres “nemo”-akvarium, hvor det vrimlede med små baby-nemo’er, der kun var mellem 1 cm til 4 cm. SÅ sødt! -og bestemt et besøg værd, hvis du alligevel er på de kanter og lidt fiske-nørdet.

Resten af ferien var også i fiskens tegn -om man så kan sige. Den gik i hvert fald med badning til de helt store guldmedaljer, så gællerne begyndte at vokse frem på os. Enkelte dage stod vi op, lagde os ud ved poolen, nød varmen og kom ikke ned af bjerget. -Og hvis vi gjorde, var det for at spise, købe ind eller bade ved stranden. Lige en ferie vi trængte til!

Men selv en hyggelig og afslappende ferie må have en ende. Så da iPhonen var blevet smadret efter et 4 meters fald ned på betongulv og vi ikke længere blev fulde af en halv flaske hvidvin, vidste vi at næsen måtte vendes hjemad.

Tak til alle 3 for en dejlig ferie. Og tak til iPhone for at være lavet af et sådan stof, at kun skærmen smadrer ved et 4 meters fald og nemt kan fikses efter hjemkomst!


2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

26 den 26.

Comments


bottom of page