top of page

Så kom Malthe

Lettere forsinket indlæg - men den har stået på 100% barselsboble og så er der jo ikke tid til at opdatere bloggen...

Tirsdag d. 14. januar 2020 kl. 08:44 kom Malthe til verden. 3270g ren lækkerhed fordelt på 50 cm. Helt perfekt!


Malthe kom til ved et stille og roligt planlagt kejsersnit. Alt gik som det skulle og med min føde-historik, må jeg indrømme, at dette var en rigtig god fødsel. Det er lidt overvældende, at komme ind på en operationsstue, hvor alt er klinisk, skrapt lys og masser af mennesker. Det er ikke det mest romantiske, men når det ikke kan være anderledes, er vi gode til at finde det positive frem. Humøret var højt, lige inden kejsersnittet:

Kl. 8:35 var bedøvelsen lagt - og 9 minutter efter, hørte vi Malthes første skrål <3

Trods minimal søvn natten til d. 14. pga. forventningens glæde, var det helt fantastisk og skønt at "være med" under det hele. (jeg var selvfølgelig også med under de to andre fødsler, men jeg var sq ikke rigtig ved mine fulde 5...). Det var jeg til gengæld denne gang og jeg føler, at jeg kan huske hvert et minut.


Vi havde planlagt et visuelt hud-mod-hud kejsersnit. Dvs. de tog forhænget ned, da de åbnede op, så vi kunne se, at Malthe kom ud af maven og høre hans skrål. Derefter fik jeg Malthe op til mig på brystet og han fik håndklæder og dyne over sig. Jordemoderen hjalp med at lægge ham rigtigt, så vi lå hud-mod-hud. Hertil havde vi sen afnavling (på vores ønske), så fødslen var så tæt på en naturlig fødsel som mulig.


En halv times tid efter han var kommet til, var vi på opvågningen og små 2 timer herefter, var vi på vores ene-stue, hvor Rasmus også kunne overnatte. Forholdene på Roskilde var rigtig fine og vi følte os i trygge hænder under hele forløbet.


Torsdag eftermiddag blev jeg udskrevet og det bragte stor glæde, da vi kom hjem med vores nye lillebror:
6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page