top of page

Lille spejl på væggen der


Vi er på kur! Den evige “de sidste 5 kg”-kur.

Men denne gang skal det være! Og jeg har lånt en masse opskrifter af min mor, så vi kan prøve noget nyt. Særligt fisk er ikke vores stærke side, så bøgerne er nøje blevet studeret for at finde en egnet opskrift.


Og sådan begynder historien om hvordan et laksefad kan give 9 liv med 7 års ulykke:

Meget overskudsagtigt skulle jeg i går lave den helt store fiskeanretning, vel at bemærke efter en lang arbejdsdag og en hård træning. Og endelig kommer Rasmus hjem, så nu skal vi rigtig hygge og nyde maden. Vi tager hver en bid, kigger skummelt på hinanden og prøver så en bid til.

Så for at gøre en lang historie kortere, ja så endte vi på det lokale pizzeria…


På trods af nederlaget fra dagen før, vågner vi friske op til en ny dag. Mirakuløst har vi 5 minutter inden vi skal ud af døren og dem bruger vi på Youtube.

Pludselig hører vi noget pusle ude i gangen og jeg kigger ud, hvor jeg straks får øjenkontakt med Pepsii (vores ene kat).

Pepsii er bestemt ikke dum; han ved godt at han ikke må gå i skraldeposerne, når de er sat ud i gangen. Så han spurter op af trappen til 1. sal.

-Dog glemmer han, at han er godt viklet ind i pizzapose og bakker, så på vej op af trappen står det efter ham med rester af gårsdagens pizza. Netop som han og de nu tomme pizzabakker, kommer op for enden af trappen, begynder helvede at bryde løs. Han løber direkte ind i mad- og vandskål og det klirer som var det Det Muntre Køkken i Tivoli.

Men inden vi når at ånde lettede op, hører vi ting falde på gulvet, smadre og dernæst et kæmpe brag, som kunne konkurrere med nytårsaften. Straks herefter kommer Pepsii og pizzabakker spurtende retur ned af trappen og inden vi når at tænke, griber vi begge ud efter ham og får fat i en kat, hvis hjerte er ved at springe ud af kroppen. Vi flår pizzaposen af ham, tjekker at han er ok og ser han løber forskrækket ind under sofaen.

Først her opdager vi hvordan vores hjerter hamrer og nu begynder tankerne om hvad der kunne udløste de høje brag. Hvilke arvestykker har stået yderst på Pepsii’s rute?

“Træk vejret dybt” tænker jeg, før vi går op af trappen. Kattemad og vand over hele gulvet er det første syn. Herefter kigger vi ind i soveværelset. Alt er smadret og det ligner ét stort rod. Der er glasskår, makeup, parfumer og et knust spejl ud over det hele. På gulvet, på kommoden og i sengen. Det viser sig, at Pepsii (eller pizzabakker) har taget turen fra madskålene i gangen, op på kommoden i soveværelset, ind i vores store spejl, som er væltet direkte over i sengen, hvorefter Pepsii (heldigvis) tog turen ned af trappen igen og ikke fortsatte ind i de andre rum (med arvestykker).

Med den oplevelse støvsuger vi hurtigt gangen, lukker døren til soveværelset, tænker et kort øjeblik over hvilken youtube-succes vi kunne have skabt med skjult kamera, smutter på arbejde og ser frem til at få gæster i aften.


PS. Jeg ønsker mig et nyt spejl…


1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

26 den 26.

Comments


bottom of page