top of page

Godt nytår!

På årets sidste dag, skal der traditionens tro tages et nytårsbillede. Familiens charmetrold havde en fest, hvilket vist er ret tydeligt på billederne her under :- )


På årets sidste dag følger også et tilbageblik på året der er gået, mens forventningerne til det nye år banker på døren. 2016 blev året, hvor Victor lærte at gå, Lærke afsluttede sin Master i Oplevelsesledelse (MOL) og Rasmus blev flyvende i en endnu større maskine. Året bød på et væld af oplevelser og rejser for os alle 3, lige fra Oslo, til Malta og Mallorca – mens Rasmus kan tilføre endnu flere destinationer til, da han om nogen har set mange nye områder af Europa.


Det var også året, hvor vi fik ny bil, Victor fik sin første tand og ikke mindst året, hvor Victor begyndte i vuggestue og vi for alvor blev bekendt med glæden ved diverse børnesygdomme. For ej at glemme vores vennekreds, der alt i alt har gjort 2016 til et uforglemmeligt år, med hele 3 bryllupper og ikke mindre end 4 dejlige babyer <3


Nu ser vi frem til 2017, som endnu engang vil blive et nyt, spændende og lærerigt år. Der venter os en masse udfordringer og glædelige stunder, som I vil kunne læse mere om de næste par måneder.


De bedste ønsker, for alt godt i det nye år, til både familie og venner.

Kærligst

Victor, Lærke & Rasmus2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page