top of page

1 års fødselsdag

I går d. 7.7. fyldte Victor 1 år – og sikke en børnefødselsdag vi fik holdt. I løbet af natten havde han sneget sig ind i vores seng (…) så fødselsdagssang, flag og gaver fik han her… Det var han vist godt tilfreds med:

Efter første lur stod den på Cake Smash (at Victor får sin egen kage at “lege” med). Det gik så fint! Smagen af kage (flødeskum + lagkagebunde) var dog ikke det store hit; det var derimod de få jordbær, der var på toppen… Og så at mase en gaffel ned gennem alle de mange lagkage lag… Men vigtigst af alt, så hyggede han sig (se billeder i Cake Smash-opslaget)


Om eftermiddagen kom Moster, Onkel og alle bedsteforældrene på besøg. De havde medbragt gaver som om det var juleaften..! Og ALLE gaverne var selvfølgelig til Victor! Ved den første gave, vidste han ikke helt hvad han skulle gøre. Men hurtigt lærte han at flå papiret af (med lidt hjælp). Ballonerne var også et stort hit.

Middagen stod selvfølgelig på spaghetti & kødsovs -og yoghurt med blendede jordbær til dessert (chokoladelagkage til os andre).

Vi havde en skøn dag og jeg er sikker på at Victor nød at være centrum (igen)…


2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page